Despre noi - Boxweb-Specialisti in design si applicatii

CREATIVI șI APRECIAțI DIN 2006

Din 2006 până în prezent am îndeplinit nevoile tuturor clienților noştrii prin serviciile oferite. Scopul nostru rămâne același, satisfacție garantată de prețurile foarte accesibile, promptitudinea cererilor şi suportului, calitate în realizările grafice şi structurale. 

Contactează-ne

101%

Creativitate și pasiune

12

Ani experiență

250+

Proiecte

100%

Clienți mulțumiți

Servicii

ce facem noi

Ce facem noi? Ne propunem să obținem cele mai eficiente soluții pentru tine, deoarece succesul tău este şi succesul nostru. Dorim să îţi împărtășim fascinația pentru ceea ce ne rezervă viitorul și în același timp să atragem atenția utilizatorului proiectând această viziune în munca noastră de zi cu zi pentru a obține experiențe web inovative.

Web Design

Proin lobortis sagittis nisl, eu accumsan mauris convallis sed. Cras interdum turpis lorem, sit amet accumsan. 

Graphics

Proin lobortis sagittis nisl, eu accumsan mauris convallis sed. Cras interdum turpis lorem, sit amet accumsan. 

UI / UX

Proin lobortis sagittis nisl, eu accumsan mauris convallis sed. Cras interdum turpis lorem, sit amet accumsan. 

Branding

Proin lobortis sagittis nisl, eu accumsan mauris convallis sed. Cras interdum turpis lorem, sit amet accumsan. 

Despre noi

28 august 2014

Planul tău îl facem să fie posibil.

Şi tu poţi să fi online !

Istoric

Din 2006 până în prezent am îndeplinit nevoile tuturor clienţilor noştri prin serviciile oferite. Scopul nostru rămâne acelaşi, satisfacţie garantată de preţurile foarte accesibile, promtitudinea cererilor şi suportului, calitate în realizările grafice şi structurale. -Realizam orice macheta pentru web sau print -Implementam diverse scripturi web -Dezvoltam orice plan -Promovam si optimizam -Daca inca nu te-am convins, consulta serviciile oferite impreuna cu preturile mici

prezentare

Descriere

  Cunoaştem toate noutățile apărute pe piață până în prezent. Securitatea informațiilor este extrem de importantă în orice firmă. Trebuie acordată o atenție deosebit de mare datelor stocate. Din acest motiv, backup-urile periodice şi automate aduc un plus de siguranță zilei de mâine. Un desgin ireproșabil din punct de vedere artistic, rămâne nefolositor fără o arhitectură structurală bine executată.Deţinem cunoştinţele necesare a limbajelor precum HTML, CSS, PHP, MySQL, Java, FLASH, tehnologii care ne ajută să înfruntăm cu succes cele mai complexe şi pretențioase proiecte realizând o perfectă reflecţie a viziunii tale. De-a lungul timpului am dezvoltat numeroase aplicații și am găsit soluții menite să îţi facă munca mai ușoară. Am realizat aplicații prin care se poate modifica un site deja realizat fără a avea nevoie de cunoștințe aprofundate în domeniu. Acest lucru înseamnă pentru tine libertate de mişcare, rapiditate şi reducerea timpului alocat administrării. Ce facem noi? Ne propunem să obținem cele mai eficiente soluții pentru tine, deoarece succesul tău este şi succesul nostru. Dorim să îţi împărtășim fascinația pentru ceea ce ne rezervă viitorul și în același timp să atragem atenția utilizatorului proiectând această viziune în munca noastră de zi cu zi pentru a obține experiențe web inovative.

Consultanţă şi planificare

Orice proiect are o planificare prealabilă înainte de a fi implementat, de aceea impreună cu clienţii nostri planificăm bine orice proiect, căutăm cele mai bune soluţii pentru dezvoltarea afacerii şi proiectului web. 

Design 

Folosim interfeţe prietenoase şi foarte simple de utilizat, pentru ca cei care ne vizitează site-urile să fie mulţumiţi de uşurinţa navigării şi satisfacţia calităţii, fie că e vorba de web sau machete pentru pliante, broşuri, afişe şi tot ce ţine de printing realizate la tipografie digitală sau analogică la calitate superioară.

Dezvoltare

Dezvoltarea face parte din planul tău de viitor, la fel face parte şi din planul nostru pentru tine. Noi dezvoltăm pentru tine. Nu e nevoie de cheltuilei în plus pentru implementarea de scripturi noi sau adăugarea de module suplimentare, totul e gratuit dacă eşti clientul nostru.

ce facem noi

contacteaza expertii nostri

Ghimbir Marius

Founder & Web creator

Trotea Daniel

Branding & Print