ISTORIC

Din 2006 până în prezent am îndeplinit nevoile tuturor clienţilor noştri prin serviciile oferite. Scopul nostru rămâne acelaşi, satisfacţie garantată de preţurile foarte accesibile, promtitudinea cererilor şi suportului, calitate în realizările grafice şi structurale. 


-Realizăm orice machetă pentru web sau print 
-Implementăm diverse scripturi web 
-Dezvoltăm orice plan 
-Promovăm și optimizăm 


Dacă încă nu te-am convins, consultă serviciile oferite împreună cu prețurile mici.

CE FACEM NOI?

Cunoaştem toate noutățile apărute pe piață până în prezent. Securitatea informațiilor este extrem de importantă în orice firmă. Trebuie acordată o atenție deosebit de mare datelor stocate. Din acest motiv, backup-urile periodice şi automate aduc un plus de siguranță zilei de mâine. 

Un desgin ireproșabil din punct de vedere artistic, rămâne nefolositor fără o arhitectură structurală bine executată.Deţinem cunoştinţele necesare a limbajelor precum HTML, CSS, PHP, MySQL, Java, FLASH, tehnologii care ne ajută să înfruntăm cu succes cele mai complexe şi pretențioase proiecte realizând o perfectă reflecţie a viziunii tale. De-a lungul timpului am dezvoltat numeroase aplicații și am găsit soluții menite să îţi facă munca mai ușoară. 

Am realizat aplicații prin care se poate modifica un site deja realizat fără a avea nevoie de cunoștințe aprofundate în domeniu. Acest lucru înseamnă pentru tine libertate de mişcare, rapiditate şi reducerea timpului alocat administrării. 

Ce facem noi? Ne propunem să obținem cele mai eficiente soluții pentru tine, deoarece succesul tău este şi succesul nostru. Dorim să îţi împărtășim fascinația pentru ceea ce ne rezervă viitorul și în același timp să atragem atenția utilizatorului proiectând această viziune în munca noastră de zi cu zi pentru a obține experiențe web inovative.

CONSULTANŢĂ ŞI PLANIFICARE

Orice proiect are o planificare prealabilă înainte de a fi implementat, de aceea impreună cu clienţii nostri planificăm bine orice proiect, căutăm cele mai bune soluţii pentru dezvoltarea afacerii şi proiectului web. 

DESIGN

Folosim interfeţe prietenoase şi foarte simple de utilizat, pentru ca cei care ne vizitează site-urile să fie mulţumiţi de uşurinţa navigării şi satisfacţia calităţii, fie că e vorba de web sau machete pentru pliante, broşuri, afişe şi tot ce ţine de printing realizate la tipografie digitală sau analogică la calitate superioară.

DEZVOLTARE

Dezvoltarea face parte din planul tău de viitor, la fel face parte şi din planul nostru pentru tine. Noi dezvoltăm pentru tine. Nu e nevoie de cheltuilei în plus pentru implementarea de scripturi noi sau adăugarea de module suplimentare, totul e gratuit dacă eşti clientul nostru.

MOTIVE Să CREZI îN NOI

12 

ani de experienta

60+

ProIECTE finalizate

6000+

Gb spatiu stocare

101%

creativitate si pasiune

CONTACTEAZă EXPERțII NOSTRII

Ghimbir Marius

Webdesign & Applications

Trotea Daniel

Branding & Print