Develop

E-mail Marketing- companii online Newsletter

Marketingul prin e-mail reprezinta o metoda eficienta de interactionare cu clienti, potentiali clienti si parteneri de afaceri, avand ca obiectiv prioritar cresterea vanzarii de produse si servicii, imbunatatirea imaginii companiei dar si promovarea de noi produse si servicii.

De ce newsletter?

  • rapiditate: email-ul trimis ajunge foarte rapid la destinatar.
  • costuri reduse: raportat la alte forme de marketing acest sistem este foarte ieftin.
  • interactivitate: sistemul ofera multe facilitati de administrare a contactelor si newsletterelor din baza de date.
  • personalizare: sistemul va permite personalizarea mesajelor trimise.

 

Aplicaţii mobile IOS & Android

Putem implementa orice tip de aplicatie pe platforma IOS & Android, indiferent de dimensiunea si performantele dispozitivului. Aplicatiile vor fi optimizate astfel incat sa beneficieze la maximum de resursele hardware si software ale smartphonului sau tabletei.

Produsele noastre profita la maximum de resursele dispozitivului pentru care au fost proiectate. O asemenea aplicatie poate stoca date pe telefon si continua sa functioneze chiar si atunci cand nu exista conexiune internet, deschizand astfel noi oportunitati pentru a crea solutii mobile.

                                

                     

Dezvoltare şi integrare aplicaţii web

O aplicatie web este o aplicatie ce ruleaza pe un server web si este accesata printr-un browser de un numar nelimitat de clienti. Aplicatiile web pot fi folosite cu usurinta si de catre persoane fara pregatire tehnica de specialitate in domeniul tehnologiilor web.

O aplicatie web este orice software care ruleaza într-un browser web sau este creat într-un limbaj de programare suportat de browser (cum ar fi o combinatie de JavaScript, HTML si CSS) și se bazeaza pe un browser comun pentru a reda aplicatia.

Diferenta dintre o aplicatie desktop si o aplicatie web este ca utilizatorii pot accesa aplicatia web prin intermediul browserului pe cand cea clasica are propria interfata si trebuie instalata in propriu calculator.

Tur virtual si panorama 360*

Tururile virtuale sau imaginile panoramice de 360 grade, ofera o noua perspectiva asupra fotografiei, explorand eficient si interactiv obiectivul promovat, oferindu-i acestuia o forma deosebita.

Prin aceste servicii ne-am propus sa substituim dezavantajele fotografiei clasice, care desi utilizeaza metode mai simple – sunt limitate in ceea ce priveste prezentarea la un potential maxim a unui obiectiv promovat.