Politica de confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Protectia datelor dvs. cu caracter personal pe care ni le-ati pus la dispozitie este deosebit de importanta pentru noi. Orice informatii furnizate SC GHIMBY BOXWEB SRL-D prin intermediul site-ului vor fi folosite si protejate potrivit dispozitiilor legale.

SC GHIMBY BOXWEB SRL-D administreaza toate datele cu caracter personal primite pe parcursul utilizarii paginilor web in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal si Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

In cazul in care dvs. puneti in mod benevol la dispozitia SC GHIMBY BOXWEB SRL-D orice date cu caracter personal, sunteti de acord ca SC GHIMBY BOXWEB SRL-D , in scopul si pe durata determinata de specificul operatiunii, sa inregistreze aceste date si sa le administreze.

Pe langa informatiile furnizate de dvs., este posibil ca SC GHIMBY BOXWEB SRL-D sa adune informatii si in timpul vizitelor dvs. pe pagina web a SC GHIMBY BOXWEB SRL-D , prin intermediul instrumentelor noastre de colectare automata a datelor (Cookie-uri).
SC GHIMBY BOXWEB SRL-D va utiliza in mod provizoriu urmatoarele informatii generate automat, care nu contin date cu caracter personal, in scopul intretinerii tehnice a paginii web:

adresa de protocol de Internet (adresa IP),
denumirea domeniului (URL),
datele de accesare,
istoricul de accesare al clientului (adica paginile vizualizate, link-urile pe care se face click),
codul HTTP de raspuns,
datele paginii web de unde se face accesarea,
cantitatea de octeti utilizata cu ocazia vizitarii,
data si durata vizitarii,
datele paginilor vizualizate,
tipul si limba browser-ului utilizat.

Utilizarea si transmiterea datelor. Confidentialitate

Daca SC GHIMBY BOXWEB SRL-D doreste sa utilizeze datele furnizate de dvs. intr-un alt scop decat cel pentru care a fost efectuata inregistrarea initiala, SC GHIMBY BOXWEB SRL-D va informa persoana in cauza si va solicita acordul prealabil al acesteia, acordandu-i posibilitatea ca dupa aceea sa anuleze acordul respectiv in orice moment.

SC GHIMBY BOXWEB SRL-D nu va transmite niciunei terte persoane datele cu caracter personal pe care le administreaza, cu exceptia situatiilor obligatorii prevazute de lege, fara acordul prealabil al persoanei in cauza.

SC GHIMBY BOXWEB SRL-D va avea dreptul de a utiliza datele cu caracter personal pe care dvs. i le-ati pus la dispozitie pentru urmatoarele scopuri:

cercetari de piata, analizarea pietei,
analizarea obiceiurilor clientilor,
intocmirea statisticilor privind vizitatorii.

SC GHIMBY BOXWEB SRL-D va trata toate informatiile referitoare la persoane, la datele cu caracter personal si la relatiile de afaceri cu SC GHIMBY BOXWEB SRL-D , ale clientilor si ale partenerilor sai si ale altor clienti ca fiind informatii confidentiale.

Securitatea prelucrarii datelor

Pentru a evita utilizarea neautorizata a datelor cu caracter personal administrate de SC GHIMBY BOXWEB SRL-D si utilizarea necorespunzatoare a acestora, societatea noastra a luat masuri complexe tehnice si de exploatare pentru siguranta.
Supunem sistematic controlului procedurile de siguranta utilizate de noi si le imbunatatim in concordanta cu noile dezvoltari tehnologice.

Informare

La solicitarea dvs. in scris, SC GHIMBY BOXWEB SRL-D va va informa despre administrarea datelor dvs. cu caracter personal. O data pe an, aveti dreptul sa obtineti in mod gratuit, confirmarea faptului ca datele dvs. sunt sau nu prelucrate.

Prin cererile formulate, in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, va puteti exercita urmatoarele drepturi: dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

Va atragem atentia asupra faptului ca de pe pagina web a SC GHIMBY BOXWEB SRL-D puteti ajunge si pe paginile web ale altor companii si organizatii.
SC GHIMBY BOXWEB SRL-D nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si corectitudinea datelor comunicate pe acestea, nici pentru protectia datelor dvs.
In cazul utilizarii unor astfel de pagini web, va recomandam sa va interesati in legatura cu politica de protectie a datelor pe care o are organizatia care a publicat pagina respectiva.

Cum foloseste SC GHIMBY BOXWEB SRL-D Cookie-urile

„Cookie” este un fisier de date mic (un fisier de date care permite schimbul de informatii intre server si client) transferat de o pagina web pe hard disk-ul calculatorului dvs.
SC GHIMBY BOXWEB SRL-D sau furnizorii sai de servicii trimit cookie-uri atunci cand vizitati pagina sau paginile noastre web unde apar anunturile noastre publicitare, unde faceti cumparaturi, unde solicitati sau personalizati informatii sau unde va inregistrati pentru anumite servicii.

SC GHIMBY BOXWEB SRL-D foloseste cookie-uri pentru a afla daca ati mai vizitat vreodata pagina noastra web si pentru a identifica acele functii / servicii care va pot fi de folos.
Cookie-urile de tip HTTP si Flash pot imbunatati experienta dvs. ca vizitator prin pastrarea informatiilor preferate de dvs. la vizitarea paginii noastre.
Cookie-urile de tip HTTP sau Flash nu sunt capabile sa va identifice ca persoana.

In general, cookie-urile sunt clasificate ca cookie-uri de „sesiune” sau cookie-uri „persistente”.

Cookie-urile de sesiune nu raman pe calculatorul dvs. dupa ce inchideti browser-ul.

Cookie-urile persistente raman pe calculatorul dvs. pana le stergeti sau expira. Majoritatea browser-elor accepta cookie-urile automat in mod implicit, insa dvs. puteti in mod uzual sa le refuzati sau sa le acceptati selectiv prin ajustarea preferintelor din browser-ul dvs.
Daca dezactivati cookie-urile, este posibil ca anumite optiuni de pe pagina noastra web sa nu fie disponibile pentru dvs. sau unele pagini sa nu fie afisate corespunzator.

Puteti gasi informatii despre browser-ele populare si despre cum sa ajustati preferintele cu privire la cookie-uri in sectiunea de ajutor si suport a browser-ului dvs..

SC GHIMBY BOXWEB SRL-D utilizeaza u rmatoarele tipuri de cookie-uri

Cookie-uri analitice:

Atunci cand vizitati o pagina web a SC GHIMBY BOXWEB SRL-D , programele software analitice creeaza un „cookie” anonim care ne spune daca ati mai vizitat pagina respectiva inainte.
Acest tip de cookie ne ajuta sa urmarim cate persoane viziteaza pagina web, de unde sunt persoanele respective si ce pagini web vizualizeaza acestea.
Apoi folosim aceste informatii pentru a vedea performantele paginilor respective si a gasi modalitati de a le imbunatati.
Cookie-urile analitice sunt utilizate numai pentru colectarea de informatii statistice si nu pot fi utilizate pentru identificarea persoanelor.

Cookie-uri pentru performantele paginilor:

Unele cookie-uri sunt folosite pentru a tine minte preferintele dvs. in materie de instrumente sau optiuni cu care interactionati pe pagina noastra web. Aceste cookie-uri nu colecteaza date cu caracter personal.

Cookie-uri cu tinta geografica:

Utilizam acest tip de cookie-uri pentru a afisa continutul relevant pentru regiunea dvs. Aceste cookie-uri utilizeaza informatii din browser-ul dvs. pentru a determina locatia dvs.

Pot dezactiva aceste cookie-uri?

Va puteti configura browser-ul de internet astfel incat sa nu accepte cookie-uri de la nicio pagina web sau de la anumite pagini web. Puteti gasi informatii in meniul de ajutor din browser-ul dvs.