Termeni&conditii

Informatiile despre serviciile descrise in acest site sunt sunt proprietatea exclusiva a SC GHIMBY BOXWEB SRL . Forma si continutul paginii web a SC GHIMBY BOXWEB SRL sunt protejate prin copyright. SC GHIMBY BOXWEB SRL detine toate drepturile de proprietate intelectuala privind marcile comerciale, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate in acest site.

Responsabilitatile SC GHIMBY BOXWEB SRL

SC GHIMBY BOXWEB SRL nu este si nu va fi legal responsabila in nicio circumstanta pentru nicio inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor prezentate in acest site.

SC GHIMBY BOXWEB SRL isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura website-ului sau, in orice moment si fara nici un preaviz.

Niciunul dintre materialele prezentate pe acest site nu constituie o oferta ferma de a contracta. Datele si informatiile prezentate au scop informativ si nu angajeaza contractual SC GHIMBY BOXWEB SRL. Persoanele care doresc sa-si procure unul din serviciile prezentate aici sunt rugate sa contacteze SC GHIMBY BOXWEB SRL pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului in cauza, cat si asupra conditiilor contractuale sau tarifelor aferente.

Interdictii

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site SC GHIMBY BOXWEB SR, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al SC GHIMBY BOXWEB SRL .

Fotografiile continute in acest site fac obiectul proprietatii exclusive a SC GHIMBY BOXWEB SRL .

Agentiile de presa si publicatiile centrale sau locale pot prelua aceste fotografii cu acordul scris prealabil al SC GHIMBY BOXWEB SRL .

Orice incercare de orice natura de modificare a imaginilor, fotografiilor, marcilor si informatiilor din prezentul site, cu exceptia detinatorului sau legal – SC GHIMBY BOXWEB SRL , da dreptul SC GHIMBY BOXWEB SRL de a se adresa instantelor legal competente pentru protejarea intereselor sale.

Responsabilitatile utilizatorilor

Accesarea site-ului echivaleaza cu acceptul utilizatorilor asupra procesarii datelor cu caracter personal in scopuri de marketing (inclusiv efectuarea unor comunicari comerciale si a comercializarii serviciilor SC GHIMBY BOXWEB SRL ), in scopul efectuarii unor studii si cercetari de piata si in scopul imbunatatirii serviciilor furnizate.

In cazul in care utilizatorul care acceseaza site-ul nu doreste ca SC GHIMBY BOXWEB SRL sa proceseze datele cu caracter personal intr-unul sau anumite scopuri dintre cele mentionate mai sus, utilizatorul va instiinta in scris SC GHIMBY BOXWEB SRL la adresa SC GHIMBY BOXWEB SRL , Al.Hunedoara,Bl.6,Sc.2,Ap.7,Resita,Caras-Severin, precizand scopurile pentru care nu doreste prelucrarea datelor cu caracter personal.

Utilizatorii care furnizeaza SC GHIMBY BOXWEB SRL date cu caracter personal prin intermediul accesarii site-ului au toate drepturile si obligatiile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de acces si interventie la acestea, de opozitie cu privire la prelucrarea acestora, de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si de a se adresa justitiei.