Termeni&conditii

TERMENII SI CONDITIILE SC GHIMBY BOXWEB SRL-D

Informatiile despre serviciile descrise in acest site sunt sunt proprietatea exclusiva a SC GHIMBY BOXWEB SRL-D . Forma si continutul paginii web a SC GHIMBY BOXWEB SRL-D sunt protejate prin copyright. SC GHIMBY BOXWEB SRL-D detine toate drepturile de proprietate intelectuala privind marcile comerciale, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate in acest site.

Responsabilitatile SC GHIMBY BOXWEB SRL-D

SC GHIMBY BOXWEB SRL-D nu este si nu va fi legal responsabila in nicio circumstanta pentru nicio inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor prezentate in acest site.

SC GHIMBY BOXWEB SRL-D isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura website-ului sau, in orice moment si fara nici un preaviz.

Niciunul dintre materialele prezentate pe acest site nu constituie o oferta ferma de a contracta. Datele si informatiile prezentate au scop informativ si nu angajeaza contractual SC GHIMBY BOXWEB SRL-D. Persoanele care doresc sa-si procure unul din serviciile prezentate aici sunt rugate sa contacteze SC GHIMBY BOXWEB SRL-D pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului in cauza, cat si asupra conditiilor contractuale sau tarifelor aferente.

Interdictii

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest sitSC GHIMBY BOXWEB SRL-D e, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al SC GHIMBY BOXWEB SRL-D .

Fotografiile continute in acest site fac obiectul proprietatii exclusive a SC GHIMBY BOXWEB SRL-D .

Agentiile de presa si publicatiile centrale sau locale pot prelua aceste fotografii cu acordul scris prealabil al SC GHIMBY BOXWEB SRL-D .

Orice incercare de orice natura de modificare a imaginilor, fotografiilor, marcilor si informatiilor din prezentul site, cu exceptia detinatorului sau legal – SC GHIMBY BOXWEB SRL-D , da dreptul SC GHIMBY BOXWEB SRL-D de a se adresa instantelor legal competente pentru protejarea intereselor sale.

Responsabilitatile utilizatorilor

Accesarea site-ului echivaleaza cu acceptul utilizatorilor asupra procesarii datelor cu caracter personal in scopuri de marketing (inclusiv efectuarea unor comunicari comerciale si a comercializarii serviciilor SC GHIMBY BOXWEB SRL-D ), in scopul efectuarii unor studii si cercetari de piata si in scopul imbunatatirii serviciilor furnizate.

In cazul in care utilizatorul care acceseaza site-ul nu doreste ca SC GHIMBY BOXWEB SRL-D sa proceseze datele cu caracter personal intr-unul sau anumite scopuri dintre cele mentionate mai sus, utilizatorul va instiinta in scris SC GHIMBY BOXWEB SRL-D la adresa SC GHIMBY BOXWEB SRL-D , Al.Hunedoara,Bl.6,Sc.2,Ap.7,Resita,Caras-Severin, precizand scopurile pentru care nu doreste prelucrarea datelor cu caracter personal.

Utilizatorii care furnizeaza SC GHIMBY BOXWEB SRL-D date cu caracter personal prin intermediul accesarii site-ului au toate drepturile si obligatiile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de acces si interventie la acestea, de opozitie cu privire la prelucrarea acestora, de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si de a se adresa justitiei.